Szolgáltatásaink

Kemping igény szerint

Ha sátorral vagy lakóautóval érkezel, tetszés szerint, szabadon választhatsz a számtalan naposabb, füvesebb, árnyasabb, és fákkal tarkított területek közül, tekintve hogy kempingünk nem parcellázott.

A számtalan kempinghellyel rendelkező táborban minden egy karnyújtásnyira található: étterem, közös konyha, játszótér, tűzrakóhely, zuhanyzók. No és persze a fenséges Tisza-tó.

Panziós elhelyezés

Tetőtéri szobáink, faházaink, önálló lakrészeink és apartmanjaink között mindenki megtalálhatja a számára ideális szállástípust.

Tömérdek faházunk összesen 360 fő nyugodt pihenését tudja biztosítani, plusz mintegy 40 pótággyal tudunk szolgálni a különféle felszereltségű, és kényelmi igényt kielégítő házakban.

Házias ételek

Éttermünkben frissen készítjük házias és grillételeinket, melyeket az árnyékos teraszon fogyasztva természetközei élményben lehet részed. Ha mégis kapcsolódnál a külvilághoz, ingyenes wifihálózatunkon keresztül ezt bármikor megteheted.

Kerékpár és kenu kölcsönzés

Kempingünkben számos kerékpár és kenu kölcsönözhető, amely remek lehetőséget biztosít az aktív kikapcsolódásra és pihenésre. 65 km hosszú kerékpárút bőven tartogat látnivalót és programokat is. A kiskörei hallépcső és a tiszafüredi szabadstrand kihagyhatatlan látnivalók – függetlenül attól, hogy kerékpárral vagy kenuval érkezel. Fedezd fel családoddal, barátaiddal a Tisza-tó csodás természeti világát! 

Nézd meg árainkat vagy kérj egyedi ajánlatot

Egyének és csoportok számára is készítünk egyedi ajánlatot igény esetén. Fordulj hozzánk bizalommal!